Het Rijksvastgoedbedrijf is verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. Onze portefeuille bestaat onder andere uit gevangenissen, rechtbanken, kazernes, vliegvelden, defensieterreinen, ministeries, havens, belastingkantoren, monumenten, musea en paleizen. We zorgen voor beheer en onderhoud, aan- en verkoop, nieuwbouw, verbouw en renovatie, ontwikkeling en herontwikkeling van deze gebouwen en terreinen.

U vindt hier een deel van onze vastgoedportefeuille. In de gebouwencatalogus staat een selectie van de gebouwen die we beheren. Via de verkoopsite van het Rijksvastgoedbedrijf kunt u biedboeken downloaden voor het kopen van vastgoed via openbare inschrijvingen. Ook kunt u zich registreren en zo op de hoogte blijven van nieuw aanbod dat via een openbare verkoop door het Rijksvastgoedbedrijf wordt verkocht.

Zie ook

  • Gebouwencatalogus In deze catalogus staat een selectie van de gebouwen die we beheren. U kunt hierin op verschillende manier zoeken, bijvoorbeeld op plaats of architect.
  • Biedboek.nl Site van het Rijksvastgoedbedrijf met het aanbod van het beschikbare vastgoed
  • Biedboek Email alert Registreer u en blijf op de hoogte van nieuw aanbod dat via een openbare verkoop door het Rijksvastgoedbedrijf wordt verkocht.
  • Magazine Kei 2: Verkoop Lees meer in deze Kei over de dilemma‚Äôs bij de verkoop van rijksvastgoed. Hoe bereik je de hoogste opbrengsten? Hoe werk je het beste samen met betrokken gemeenten, provincies, bewoners?
  • Zakendoen met het Rijksvastgoedbedrijf
  • De Bouwcampus De Bouwcampus begeleidt opdrachtgevers, opdrachtnemers en kennisontwikkelaars in praktijkgerichte experimenten. Zo ontdekken we hoe de bouw optimaal samenwerkt en geven we goede voorbeelden een podium.
  • Veiling locaties benzinestations langs rijkswegen