Gebruik van Grafelijke zalen en Johan de Witthuis

De Ridderzaal, de Rolzaal, de Kelderzaal, de Lairessezaal, de Weeskamer en de Rombouts Hogerbeetskamer op het Binnenhof in Den Haag noemen we de Grafelijke Zalen. Deze Grafelijke Zalen zijn het officiële ontvangstcentrum van de regering en de Hoge Colleges van Staat. Buitenlandse gasten worden hier bijvoorbeeld ontvangen en het staatshoofd spreekt jaarlijks op Prinsjesdag de troonrede uit in de Ridderzaal. Een aantal zalen in het Grafelijke complex op het Binnenhof en een aantal salons in het Johan de Witthuis aan de Kneuterdijk zijn beschikbaar voor congressen, symposia, recepties, diners en andere bijeenkomsten.

Welke partijen toestemming kunnen krijgen om gebruik te maken van de Grafelijke zalen staat in de algemene voorwaarden en huisregels Grafelijke zalen.

Het Johan de Witthuis ligt aan de Kneuterdijk nummer 6 in Den Haag. Welke partijen toestemming kunnen krijgen om gebruik te maken van het Johan de Witthuis staat in de algemene voorwaarden Johan de Witthuis.

Voor een rondleiding door het Binnenhof, de Eerste en Tweede Kamer en de Ridderzaal kunt u contact opnemen met het bezoekerscentrum ProDemos.

Hebt u vragen over de het gebruik van de Grafelijke zalen of het Johan de Witthuis, neem dan contact met ons op en vraag naar ‘bureau Grafelijke Zalen & Johan de Witthuis’.