RVB Marktmiddag

De RVB Marktmiddag is een netwerkevent waar ontmoeten, uitwisselen en netwerken centraal staan. Directeuren, managers en bedrijfsleiders uit de bouw- en installatiebranche zijn uitgenodigd om op 26 juni 2023 van 12:00-17:00 uur deel te nemen aan de RVB Marktmiddag op voormalig Vliegkamp Valkenburg, Katwijk.

Marktmiddag 2022
Beeld: Bas Kijzers
RVB Marktmiddag 2022

‘Wij hebben de markt in de volle breedte nodig. De Marktmiddag biedt ruimte om in gesprek te gaan’, zegt Annuska Bloemert van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB). 

Lees meer

Programma RVB Marktmiddag 26 juni 2023

  • 11.00: Voorprogramma (rondleiding over de locatie en netwerkwandeling vanaf Leiden Centraal Station)
  • 12.00: Lunch en inloop
  • 13.00: Welkomstwoord en openingsgesprek: directeur Transacties & Projecten (T&P) Majorie Jans en hoofd Inkoop en Contractmanagement Marc Unger bespreken de hot topics in de bouw
  • 13.45: Bezoek een van de workshops of het Marktplein: wissel van gedachten over geïntegreerde onderhoudscontracten,  circulariteit, innovaties, stikstof, het verduurzamen en slimmer maken van vastgoed, digitalisering van technisch beheer en zakendoen en samenwerken nu en in de toekomst.
  • 16.15: Afsluiter
  • 16.30: Netwerkborrel

Ontmoeten, uitwisselen en netwerken

Er is veel te bespreken, ook onderwerpen die door marktpartijen zijn ingebracht. U kunt uitgebreid in gesprek met de directie en andere RVB'ers. Maak kennis met het werk en de mensen van het Rijksvastgoedbedrijf, de vastgoedorganisatie met de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. Kom in contact met collega’s uit de branche en ontdek meer over de opgaves van het RVB en diverse partners op het Marktplein.

Eerste workshops bekend, meer volgen!

Hangar op Voormalig Vliegkamp Valkenburg

Locatie: voormalig vliegkamp Valkenburg

Het Rijksvastgoedbedrijf ontwikkelt dit terrein, samen met de gemeente Katwijk tot de nieuwe wijk Valkenhorst, de zesde woonkern van Katwijk. Er komen 5.600 woningen, commerciële en maatschappelijke voorzieningen, sport-, recreatiemogelijkheden en scholen. De nadruk ligt op een robuust, groen landschap met veel ruimte voor water, parken en een ecologische zone tegen de grens van Wassenaar. Ambitie is dat het een energie-neutrale wijk wordt. De marine-geschiedenis maakt plaats voor een aantrekkelijk landschap met ruimte voor wonen, werken, recreëren en de natuur.

Tip: Meld u aan voor Rijksvastgoed Actueel en ontvang nieuws en achtergronden in uw mailbox. Rijksvastgoed Actueel is dé publicatie van het Rijksvastgoedbedrijf over alles wat er gebeurt in en rond de grootste vastgoed- en grondeigenaar van Nederland.

Keynote speakers

Majorie Jans

Beeld: RVB/Erik Jansen

Majorie Jans is directeur Transacties en Projecten. Zij is eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwbouw- en renovatieproject en verkoop en aankoop van gebouwen en locaties. ‘Ik ben een verbinder en doe dat ook graag op de RVB Marktmiddag. Een prachtig event waar we met elkaar kunnen sparren over de opgaven waar we gezamenlijk voor staan.'

Marc Unger

Beeld: RVB

Marc Unger is Hoofd inkoop en contractmanagement. Zijn afdeling zet jaarlijks voor zo'n 1,5 miljard euro aan opdrachten in de markt op het gebied van beheer, onderhoud, renovatie en nieuwbouw. ‘Ik heb een passie voor publiek opdrachtgeverschap en geef daar graag samen met de markt invulling aan.’

Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor zal ons -net als in 2022- als dagvoorzitter door de dag heen leiden. Zijn enthousiaste en interactieve manier van werken, gecombineerd met zijn professionaliteit, zal ons een informatieve en gezellige middag bezorgen.

Nieuws

Meer nieuws