26 juni RVB Marktmiddag

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Voormalig Vliegkamp Valkenburg, Katwijk

Doelgroep: beslissers werkzaam in de bouw- en installatiebranche

Ontmoeten, uitwisselen en netwerken staan centraal op de RVB Marktmiddag. En er is veel te bespreken, ook onderwerpen die door marktpartijen zijn ingebracht. 

Plenair bespreken we met onze nieuwe directeur Transacties & Projecten (T&P) Majorie Jans en hoofd Inkoop en Contractmanagement Marc Unger de hot topics in de bouw. Daarnaast gaan we in workshops van gedachten wisselen over geïntegreerde onderhoudscontracten,  circulariteit, innovaties, stikstof, het verduurzamen en slimmer maken van vastgoed, digitalisering van technisch beheer en zakendoen en samenwerken nu en in de toekomst. U kunt uitgebreid in gesprek met de directie en andere RVB'ers over uiteenlopende onderwerpen.

Ontmoeten en netwerken

Het programma biedt veel ruimte om te netwerken. Maak kennis met het werk en de mensen van het Rijksvastgoedbedrijf, de vastgoedorganisatie met de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. Kom in contact met collega’s uit de branche en ontdek meer over de opgaves van het RVB en diverse partners op het Marktplein.