Nieuwe duo-directeur Vastgoedbeheer

Drs. I.C.M. (Irene) van Munster en drs. N. (Ninke) Lansink Rotgerink zijn met ingang van 7 januari 2019 de nieuwe directeur Vastgoedbeheer bij het Rijksvastgoedbedrijf van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Zij gaan deze functie als duo vervullen.

Vergroot afbeelding
Ninke Lansink Rotgerink (links) en Irene van Munster

Sinds 2002 vervulden Van Munster en Lansink Rotgerink verschillende functies in duobaan. Zij zijn op dit moment directeur Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR) bij BZK. Daarvoor waren zij directeur HRM bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Eerder vervulden zij bij dit ministerie de functie van directeur SSO-HRM en waren zij samen manager van de adviespool bij de directie Personeel, Organisatie & Informatie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Van Munster en Lansink Rotgerink volgen directeur Richard Tieskens op, die in juni aankondigde te willen stoppen als directeur Vastgoedbeheer.

Ninke Lansink Rotgerink studeerde Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente. Irene van Munster studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit Twente.