Jong talent zoekt ontwerpoplossingen voor grote ruimtelijke opgaven

Zes jonge innovators onderzoeken ook dit jaar ontwerpoplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen. In het Young Innovator programma van het College van Rijksadviseurs onderzoeken ze voor het Rijksvastgoedbedrijf het Rijksboerenland in de Noordoostpolder en het oude industrieterrein De Binckhorst in Den Haag.

Jonge mensen achter laptop
Beeld: Pexels
In het Young Innovators programma buigen pas afgestuurde architecten en stedenbouwkundigen zich over onderwerpen als de energietransitie. De mensen op de foto zijn geen deelnemers.

Het Young Innovator programma van het College van Rijksadviseurs koppelt jonge, talentvolle architecten, interieurarchitecten, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten aan grote ruimtelijke opgaven als klimaatadaptatie, energietransitie, duurzame verstedelijking & mobiliteit en transitie van de landbouw.

Lees meer