‘We zijn toe aan een nieuwe stap’

Met de komst van directeur-generaal Annet Bertram najaar 2017 zet het Rijksvastgoedbedrijf een nieuwe stap. Het Rijksvastgoedbedrijf koppelt het rijksvastgoed aan doelen van het regeerakkoord en sluit aan bij regionale en maatschappelijke opgaven. Bertram: ‘We zijn inmiddels één bedrijf en iedereen voelt dat we aan die nieuwe stap toe zijn.’ Lees in het digitale jaaroverzicht hoe dat bijvoorbeeld gebeurt.

Kioskfoto jaaroverzicht 2017
©Marineterrein, Foto: Siebe Swart

Slagvaardig

Onder haar leiding werkt het Rijksvastgoedbedrijf ook aan grotere slagvaardigheid, want opdrachtgevers moeten van het RVB op aan kunnen als het gaat om kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, een prettige werkomgeving. ‘Afspraak is afspraak’, vindt Bertram.

Smoel

Het digitale jaaroverzicht biedt verder een blik op bijzondere projecten van het Rijksvastgoedbedrijf. Van het einde van een tijdperk op het Hembrugterrein, de functionele huisvesting van de F-35 met ‘smoel’ en de duurzame nachtelijke verlichting van een kazerne in Noord Nederland tot de lange adem van het renovatieproject voor het Binnenhof en de duurzame samenwerking van Rijk en gemeente op de vierkante kilometer in het centrum van Den Haag. Lees ook hoe het  RVB in het nieuws kwam in 2017 en duik in de officiële cijfers over de vastgoedportefeuille, de omzet en de organisatie.

Abonneren

Abonneer u op het online jaaroverzicht van het Rijksvastgoedbedrijf en ontvang volgend jaar het  jaaroverzicht van het Rijksvastgoedbedrijf automatisch in uw mail.