Communicatieonderzoeken renovatie Binnenhof

In oktober tot en met november 2020 deed MarketResponse in opdracht van het project renovatie Binnenhof 2 communicatieonderzoeken. U vindt hier de rapportages van beide onderzoeken.

  1. Een kwantitatief communicatieonderzoek met als hoofdvraag: Wat is de informatiebehoefte van de Nederlandse samenleving, over (de ontwikkelingen van) de renovatie van het Binnenhof en waarom zijn zij hierin geïnteresseerd?
  2. Daarnaast een kwalitatief communicatieonderzoek met als hoofdvraag: Wat is de informatiebehoefte over de Binnenhofrenovatie van de omwonenden en professionals in de directe omgeving van het Binnenhof en waarom zijn zij hierin geïnteresseerd?

Voorkeur gaat uit naar digitale informatie. Daartoe komt er onder meer een nieuwe website met informatie over de renovatie.