02 april Meepraten over startgebied locatie Valkenburg

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Theaterhangaar, terrein voormalig vliegkamp Valkenburg, theaterzaal en foyer

Tijdens de eerste bijeenkomst in december vorig jaar, hebben wij gevraagd om uw ideeën voor de ontwikkeling van het startgebied voor Locatie Valkenburg met ons te delen. Dat hebben velen van u gedaan. Deze avond presenteert het ontwerpbureau u het concept stedenbouwkundig plan voor het startgebied. Dat plan beschrijft in grote lijnen waar de belangrijkste wegen en hoofdstraten, groen en water zouden kunnen komen en zijn er woonvlekken gedefinieerd. Het plan beschrijft echter niet de precieze ligging van straten en soorten woningen.

Wanneer het stedenbouwkundig plan klaar is, stelt eerst het college het plan vast en uiteindelijk de gemeenteraad. Het definitieve stedenbouwkundige plan vormt de basis voor het nieuwe bestemmingsplan en is dé leidraad voor de toekomstige ontwikkelaar van het startgebied. 

Goed om te weten

Mogelijk hebt u interesse om te gaan wonen in het startgebied. Dan is het goed om te weten dat ook op deze bijeenkomst geen concrete informatie is over de toekomstige woningen en verkoopprijzen. U kunt zich ook niet inschrijven voor een woning.

Programma

19:00 uur            Ontvangst met thee en koffie
19:20 uur            Naar de theaterzaal
19:30 uur            Welkom en stand van zaken
20:00 uur            Presentatie conceptplan startgebied door ontwerpbureau
20:30 uur            Mogelijkheid om in gesprek te gaan over het plan bij de thematafels in de foyer
21.30 uur            Einde van de avond