Naar Building Holland met een duurzaam verhaal

Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) staat van 2 tot 4 november op Building Holland in de RAI in Amsterdam. Nikolaj Liebregts is trainee bij het RVB en vertelt welke onderwerpen op de beurs uitgelicht worden.

Building-Holland-bericht
Bezoekers van Building Holland 2019 op een archieffoto. (foto: Arenda Oomen)

Liebregts heeft met zijn collega trainees Merel Nijhuis en Jørgen Hemesath zowel de inhoudelijke als praktische zaken georganiseerd voor de RVB-stand op Building Holland.

'Wij staan op de beurs om gesprekken aan te gaan over hoe wij de markt kunnen faciliteren, stimuleren en inspireren. Er zullen workshops en presentaties op de stand zijn. Met meerdere partijen houden wij dialoogsessies om er achter te komen hoe ieder vanuit zijn perspectief naar hetzelfde onderwerp kijkt', vertelt Liebregts.

Op de RVB-stand komen onder meer aan de orde de thema's hybride werken en emissie arm- en bio-based bouwen. Rondom deze thema’s worden er dialoogsessies georganiseerd over de routekaart verduurzamen kantoren 2.0 en het Programma Groene Innovaties. In deze sessies worden de onderwerpen als klimaatadaptatie, energietransitie en circulariteit verder geïntegreerd. Zo bereidt het RVB zich voor op de volgende stappen voor de verduurzaming van haar vastgoed.

Bekijk het beursprogramma op de website van Building Holland.

Auteur: Dorine van 't Hof