Kei 6: de Markt

We bouwen aan vertrouwen in onze relatie met de markt. De nieuwe editie van het online magazine Kei van het Rijksvastgoedbedrijf zoomt in op de zoektocht naar de nieuwe balans - onder het toeziend oog van meester Marktvisie.

Bouwen aan vertrouwen

Hoe we dat doen? Dat lees je in het thematische magazine Kei van het Rijksvastgoedbedrijf. Lees Kei 6: De Markt

Vergroot afbeelding hoofdartikel Kei 6: de Markt
Beeld: Arenda Oomen

Naar een nieuwe balans

Annuska Bloemert is bij het Rijksvastgoedbedrijf het aanspreekpunt als het gaat om de marktvisie. ‘Aan beide kanten zitten zorgen en belangen. Waar kunnen we elkaar vinden, daar gaat het om.’ Lees: Naar een nieuw balans.

Vergroot afbeelding Kei 6: Voetspoor: Aalbers en Simons
Beeld: Erik Jansen

‘Leg nu eens minder vast’

Treed in de voetsporen van directeur PPS Arjon Aalbers van Facilicom in Schiedam en coördinator contractmanagement Ruth Simons van het Rijksvastgoedbedrijf. De marktvisie brengt ze opnieuw bij elkaar... Lees: 'Leg nu een minder vast'.

Vergroot afbeelding Andere Bril, Kei 6
Beeld: Remco Zwinkels

‘Het Wow-effect’

Unica werkt al tientallen jaren met het RVB samen. Vestigingsdirecteur André van der Veen: ‘Vroeger dicteerde het Rijksvastgoedbedrijf wat wij als marktpartij moesten doen ...’ Lees 'Het Wow-effect'.

Vergroot afbeelding Kei 6, In het voetspoor
Beeld: Erik Jansen

‘Communiceer meer’

De suggesties gaan als pingpongballen heen en weer tijdens het uitwisselingsprogramma van inkoopadviseur Marc Hooijmans van het Rijksvastgoedbedrijf en tendermanager Allard Noordermeer van HOMIJ Technische Installaties... Lees: ‘Communiceer meer’.

Vergroot afbeelding Kei 6, parel
Beeld: Bas Kijzers

Risico’s beter verdelen

Cornelis Nauta van het Rijksvastgoedbedrijf en Laurens de Vrijer van UNETO-VNI spraken intensief met elkaar in aanloop naar de nieuwe regeling voor aansprakelijkheid bij onderhoudsprojecten... Lees: Risico's beter verdelen.

Vergroot afbeelding Kei 6, Omgeving
Beeld: Foto Bas Kijzers

Complex en ambitieus

De ambitie om de gebouwen samen met de markt om te vormen tot één groot energiezuinig rijkskantoor maakt het al ingewikkeld, maar er speelt nog veel meer bij de transformatie van drie vrijstaande kantoorgebouwen aan de Utrechtse Herman Gorterstraat.  Lees: Complex en ambitieus.

Vergroot afbeelding Column, Kei 6
Beeld: Anke Bot

Column

Voor Joep Rats van Bouwend Nederland klinken zaken als de inkoopplanning en de professionele samenwerking bij recente projecten als ‘muziek in de oren’. Lees Partnerschap centraal.

Vergroot afbeelding Kei 6: Extra, Dakonderhoud
Beeld: Bas Kijzers

Vakwerk

Van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud, van schilder- en leidingwerk tot betonstort en restauratie. De markt is van alle markten thuis. Bekijk onze fotoselectie van wat de markt voor ons doet. Lees: Vakwerk.

Zapp naar de nieuwtjes

Klik op het icoontje en lees actuele berichten over: de inkoopplanning: weten dat er een aanbesteding aankomt; de veiligheidstoets op de bouwplaats; zijn we al van gas los?; zon en wind op rijksgrond. Zapp naar de nieuwtjes.

  • Lees in Kei 6 alles over de samenwerking met de markt
  • Bekijk de eerdere uitgaven van Kei in de kiosk
  • Kei verschijnt 2x per jaar. Abonneer u op Kei en ontvang de volgende editie automatisch