Rijksvastgoedbedrijf zoekt bedrijven voor onderhoud klein en groot vastgoed

Lokale en landelijke onderhoudsbedrijven opgelet: 28 augustus publiceert het Rijksvastgoedbedrijf een aanbesteding op TenderNed voor het inspecteren en onderhouden van bijvoorbeeld pachtboerderijen, woningen en voormalige rijkskantoren. Onderhoudsbedrijven kunnen zich inschrijven op kleine en grote aanbestedingspercelen.

Boerderij in Klundert

Voor in totaal acht regionale en twee landelijke percelen zoekt het Rijksvastgoedbedrijf flexibele marktpartijen met onder andere bouw-, transport-, elektro- en klimaattechnische kennis. Is niet alle expertise in huis, dan mogen bedrijven ook samenwerken. Het gaat om een raamcontract van maximaal vier jaar.

Uitnodiging bijeenkomst

Het Rijksvastgoedbedrijf organiseert op 15 september 2017 een bijeenkomst in de omgeving van Amersfoort om meer informatie te geven en vragen te beantwoorden over de aanbesteding, werkzaamheden en samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf.

Updates op en na 28 augustus 2017: De juiste verwijzingen naar bijvoorbeeld TenderNed zijn later toegevoegd aan dit bericht. Over deze aanbesteding kunt u vragen stellen via TenderNed.