Verkoop defensiewoningen op Curaçao en Aruba

Het Rijksvastgoedbedrijf verkoopt negen voormalige defensiewoningen in de wijken Piscadera en Kwartje op Curaçao en zes defensiewoningen op Aruba. Deze vrijstaande eengezinswoningen werden bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers.

Vergroot afbeelding Piscadera Andira 20, verkoop defensiewoningen op Curaçao en Aruba
Beeld: Rijksvastgoedbedrijf

De huisvestingsbehoefte bij Defensie in het Caribisch deel van het Koninkrijk is de laatste jaren afgenomen. De leegstaande woningen zijn door Defensie overtollig verklaard en worden nu aangeboden aan de particuliere markt. Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse staat verantwoordelijk voor de verkoop van de woningen. Ze worden individueel via een notaris op basis van vrijwillige veiling verkocht.

De komende 2 á 3 jaar worden er gefaseerd tientallen woningen verkocht, verspreid over diverse wijken op Curaçao zoals Grote Berg en Kwartje. Op www.caribbean-houses.com staat informatie over de woningen, de verkoopprocedure en bezichtigingsdagen. Updates zijn ook te volgen via Facebook https://www.facebook.com/caribbeanhouses.