Yvonne van der Brugge-Wolring nieuwe directeur Rijksvastgoedbedrijf

Yvonne van der Brugge-Wolring is met ingang van 15 april 2014 benoemd als directeur Portefeuillestrategie en Portefeuillemanagement van het Rijksvastgoedbedrijf in oprichting bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Yvonne van der Brugge
Beeld: Arenda Oomen
Yvonne van der Brugge

Het Rijksvastgoedbedrijf start op 1 juli 2014. Dan gaan de Dienst Vastgoed Defensie, de Rijksgebouwendienst, het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf en de directie Rijksvastgoed van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties samen verder in één nieuwe organisatie. 

Yvonne van der Brugge-Wolring (1974) is sinds 2012 directeur Gebiedsontwikkeling van Vidomes. Van 2010 tot 2012 was zij directeur Projectontwikkeling bij Vidomes. Van 2004 tot 2010 werkte zij als directeur Techniek en als rayonmanager bij Vidomes. Eerder werkte zij bij ARCADIS Bouw en Vastgoed als hoofd Ontwerpbureau en als projectleider. Zij startte haar loopbaan als researcher bij de Queensland University en als ontwerper bij Dynamicon. Van der Brugge-Wolring studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft.