11 april Marktvisie – RVB Talks, Samen werken aan samenwerking in een drieluik

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Den Haag

In 2018 hebben twee bijeenkomsten van RVB Talks plaatsgevonden waar partners van het Rijksvastgoedbedrijf met RVB’ers op een andere wijze met elkaar in gesprek zijn gegaan. In 2019 wordt die draad opgepakt met een drietal bijeenkomsten waarin samenwerking centraal staat.

Het begrip samenwerking wordt aangepakt; een uitgelezen kans om te investeren in inzichten waar beide partijen baat bij hebben. In een project leidt een goede samenwerking tot begrip voor elkaars belangen, tot verbetering van de kwaliteit en een soepel verloop van het proces. Maar welke handvatten zijn er dan om die samenwerking op te pakken, toe te passen, vast te houden en beter te benutten?

Op donderdagmiddag 11 april is de eerste bijeenkomst van het drieluik op een bijzondere locatie in Den Haag. Deze bijeenkomst, met een inspirerende spreker en eerste stap om samenwerking te concretiseren wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Per organisatie kunnen maximaal 2 vertegenwoordigers aan een bijeenkomst deelnemen. Stuur een email  vóór 1 april 2019 met uw gegevens naar postbus.rvb.uitwisselingen@rijksoverheid.nl.