22 november Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
a.s.r. Archimedeslaan 10, 3584 BA Utrecht

Thema van deze middag is: ‘Bodemenergie in optima forma – Innovaties, best practices en regelgeving rondom wko-systemen.’ Juist voor beheerders en onderhoudsprofessionals zorgt een WKO-systeem voor veel uitdagingen. Niet alleen technisch, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving. Deze middag staat bodemenergie en het belang ervan in het zonnetje door nieuwe kennis van experts, recente ontwikkelingen en innovaties. Ook is er de jaarlijkse uitreiking van de WKO Duurzaamheid Award door Richard Tieskens, directeur Vastgoedbeheer Rijksvastgoedbedrijf.

Organisatie: het Gebruikersplatform Bodemenergie en de Nederlandse Vereniging van Doelmatig Onderhoud (NVDO).

Deze bijeenkomst is bedoeld voor eindgebruikers, beheerders of onderhoudsprofessionals die te maken hebben of krijgen met een open bodemenergie-systeem.