Verkoop

Start bouw en verkoop woningen

Het Rijksvastgoedbedrijf faciliteert samen met de gemeente Katwijk de ontwikkeling van de grootschalige woningbouw met commerciële en maatschappelijke voorzieningen door respectievelijk planvorming en ruimtelijke procedures, maar bouwt zelf geen woningen. De gemeente werkt ernaartoe om het bestemmingsplan in februari 2022 vast te stellen. Daarna kan het Rijksvastgoedbedrijf starten met de verkoop van grond aan marktpartijen die de woningen gaan ontwikkelen. Inschrijven voor een woning is dus nog niet mogelijk.

Beeld: Erik Jansen

Planning

Tot 16 juli 2021 lag het bestemmingsplan van het startgebied ter inzage. Na het vaststellen van het bestemmingsplan begin volgend jaar begint het Rijksvastgoedbedrijf met de verkoop van de grond aan marktpartijen. De bouw van de woningen start naar verwachting in 2023.

Benieuwd wat er in het afgelopen jaar gebeurd is? Bekijk de tijdlijn.

Grond kopen

Heeft u interesse om grond van het Rijksvastgoedbedrijf te kopen, dan horen we dat graag. U kunt hiervoor onderstaand formulier invullen.

Een bedrijf vestigen in Valkenhorst

Als u zich met uw praktijk, bedrijf of franchise-onderneming wilt vestigen in de nieuwe woonwijk Valkenhorst, horen we graag welke ideeën u hebt op het gebied van voorzieningen en commerciële activiteiten. U kunt hiervoor onderstaand formulier invullen.

Barak kopen of gebruiken

De historische barakken, gelegen aan de oostzijde van de N441, zijn in eigendom van het Rijksvastgoedbedrijf en worden gefaseerd verkocht. De eerste barak is in 2019 verkocht. De verkoop maakt het Rijksvastgoedbedrijf bekend via www.biedboek.nl. Als u daar uw zoekactie registreert, blijft u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Het Rijksvastgoedbedrijf ontvangt regelmatig vragen of verzoeken voor nieuwe activiteiten in de historische barakken. Een aantal barakken wordt gebruikt in de vorm van leegstandsbeheer. Op dit moment biedt het Rijksvastgoedbedrijf geen ruimte voor nieuwe (tijdelijke) initiatieven in de barakken.

Vragenformulier Valkenhorst

* verplicht in te vullen

Interesse als *
Bent u een projectontwikkelaar en/of geïnteresseerd in het kopen van grond? *

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: naam@domein.nl zodat wij kunnen reageren op uw vraag of opmerking.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw vraag te beantwoorden.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden. Uw vraag wordt door onze eigen medewerkers beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Zodra wij uw vraag hebben beantwoord worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *