Bedrijfsruimte huren

In de kern van het gebied van het voormalige vliegkamp Valkenburg staat een verzameling aan gebouwen en hangaars met een sterke link naar het marinevliegkamp. Deze gebouwen bieden ruimte aan bedrijven en evenementen.

De theaterhangaar is bijvoorbeeld al sinds 2010 het decor voor de musical Soldaat van Oranje. Andere gebouwen deden vroeger dienst als werkplaats of opslagruimte en zijn nu in gebruik als bedrijfsruimte of verzamelplek voor de drone-industrie. De gebouwen ademen een oude en nieuwe sfeer door de ruwe industriële uitstraling, het hergebruik van materialen en toegepaste innovatieve energieconcepten. Deze transformatie is het begin van de nieuwe toekomst van oud-vliegkamp Valkenburg.

Unmanned Valley

Binnen het hangaargebied zijn verschillenden bedrijven te vinden. Bijvoorbeeld ondernemers en kennisinstellingen die de transitie naar de wereld van onbemande systemen in praktijk brengen. Hier is de opkomende drone-industrie en de wereld van onbemande systemen gehuisvest. Een plek waar experiment, creatie en groei volop ruimte krijgen. Nieuwe technologieën worden er niet alleen uitgedacht, maar ook getest en toegepast.