Zakendoen met het Rijksvastgoedbedrijf

Het Rijksvastgoedbedrijf ontwikkelt, bouwt en beheert vastgoed. Daarvoor werken we samen met marktpartijen, zoals bouwbedrijven en architecten. Nieuwe opdrachten besteden we aan via TenderNed. Als grootste vastgoedbeheerder van Nederland hebben we een voorbeeldfunctie. Die rol vullen we in door eerlijke en transparante aanbestedingen en professioneel opdrachtgeverschap. Dat betekent dat wij innovatief en kostenbewust zijn en aandacht hebben voor kwaliteit en maatschappelijke belangen.

Professioneel opdrachtgeverschap

Als grootste vastgoedbeheerder van Nederland heeft het Rijksvastgoedbedrijf een voorbeeldfunctie in publiek opdrachtgeverschap. Goed opdrachtgeverschap betekent dat we integer en transparant opdrachten aanbesteden en kandidaten selecteren. We werken aan goede en innovatieve contracten en geven uitvoering aan het rijksbeleid voor de inkoop.

Maatregelen COVID-19 (Corona)

Om bouwwerkzaamheden veilig te kunnen blijven uitvoeren, heeft de Rijksoverheid in samenwerking met de sector het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ opgesteld.

Het Rijksvastgoedbedrijf besloot op 6 april 2020 dat leveranciers van dagelijkse onderhoudswerkzaamheden voor het Rijksvastgoedbedrijf hun facturen tijdelijk eerder mogen indienen bij (deels) uitgevoerd werk en dat sinds 14 april het termijnschema van facturen kan worden aangepast.

Het Rijksvastgoedbedrijf krijgt diverse vragen over de uitvoering van werkzaamheden na de maatregelen vanwege het coronavirus. Bijvoorbeeld over kosten en compensatie of over boetes en vertragingen. We proberen via uw contactpersoon zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vragen en bieden daarnaast de mogelijkheid om vragen te stellen via onderstaamde vragenformulier COVID-19 (corona). Zie ook ons nieuwsbericht hierover van 30 maart 2020.

Vragenformulier COVID-19

* verplicht in te vullen

Voer hier een geldig e-mailadres in. Voorbeeld: naam@domein.nl zodat wij kunnen reageren op uw vraag of opmerking.

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw vraag te beantwoorden.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden. Uw vraag wordt door onze eigen medewerkers beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Zodra wij uw vraag hebben beantwoord worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *

Uitgelicht

Nieuws

Abonneren op nieuws over dit onderwerp Meer nieuws