Zakendoen met het Rijksvastgoedbedrijf

Informatie aanbestedingen en opdrachten

Op TenderNed  kondigt het Rijksvastgoedbedrijf aanbestedingen voor opdrachten aan voor bouw en vastgoed. Daarbij horen ook opdrachten voor architecten en adviseurs. TenderNed is het online marktplein voor aanbestedende overheidsdiensten en ondernemingen. Om mee te dingen naar opdrachten kun u zich aanmelden op TenderNed . U kunt daar contractdocumenten downloaden en een zoekprofiel maken. Met dit zoekprofiel bent u meteen op de hoogte van nieuwe aanbestedingen.

Meer informatie over regels voor aanbesteding  vindt u op Rijksoverheid.nl. Tenderned.nl geeft informatie over inschrijven op opdrachten en de aanbestedingsprocedure.

Procedures, modeldocumenten en voorwaarden voor aanbesteding

Voor het aanbesteden en verstrekken van opdrachten gebruikt het Rijksvastgoedbedrijf vastgestelde procedures en modeldocumenten. Voor de opdrachten gelden standaard contractvoorwaarden.

Regels en documenten aanbesteden

Contracten en clausules opdrachten

Gedragsverklaring aanbesteden van 30 juni 2016 of eerder niet meer geldig

Ondernemingen die willen deelnemen aan aanbestedingen van het Rijksvastgoedbedrijf moeten beschikken over een geldige Gedragsverklaring Aanbesteden. Per 1 juli 2017 moeten zij er rekening mee houden dat Gedragsverklaringen die vóór 1 juli 2016 door hen zijn verkregen niet meer geldig zijn.

Zie ook