30 mei PROVADA

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Amsterdam RAI, Holland Complex, Hal 9, 10 en 11, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

RAI Amsterdam 
Holland Complex
Hal 9, 10 en 11 
Europaplein 22
NL 1078 GZ Amsterdam

Connecting the Future is het thema van PROVADA 2017.

De toekomst van het vastgoed staat in het teken van technologie. Zowel de bouw als het beheer van gebouwen wordt steeds meer gekenmerkt door slimme systemen, die ons leven eenvoudiger en aangenamer moeten maken. We stoppen er steeds meer techniek in en halen er steeds meer data uit. Waartoe dat leidt, mag de vastgoedbranche invullen. Daarom hanteert PROVADA in 2017 het thema: Connecting the Future!

De Rijksoverheid op de Provada

Wij zijn dit jaar prominent aanwezig op PROVADA FUTURE. Als grootste vastgoedeigenaar willen we actief bijdragen aan versnelling van innovaties en vergroening van de stedelijke gebieden. We hebben daarom een aantal gesprekken geagendeerd in samenwerking met partners als de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Platform31 en De Bouwcampus. Gesprekken met grownups, startups en innovators over dilemma´s en kansen op het gebied van innovatie, aanbesteden en de energietransitie. Daarnaast zullen we op dinsdag een powertalk houden over onze duurzaamheidsambities en op donderdag een powertalk over EnergieRijk Den Haag 2.0, een grootschalig project in de energietransitie van centrum Den Haag.

Dinsdag 30 mei

13:15 & 14:00 uur - Groene innovaties versnellen: van test naar praktijk in samenwerking met The Green Village

Woensdag 31 mei

11:00 uur - Energietransitie in samenwerking met De Bouwcampus
13:15 uur - All-in is de toekomst in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
14:30 uur - Transitieversnellers en innovatie vij aanbestedingen in samenwerking met Platform31

Donderdag 1 juni

10:30 uur - Innovatie in gebiedstransformatie in samenwerking met Hteam
11:15 uur - Maatschappelijk vastgoed: standaard of maatwerk in samenwerking met De Bouwcampus
13:15 uur - Maatschappelijke vernieuwing in herbestemming in samenwerking met Hteam

Investeren in voormalig Rijksvastgoed?

Op de website Biedboek.nl kunt u het beschikbare aanbod van het Rijksvastgoedbedrijf terugvinden. Het gaat onder andere om onroerende zaken en gebruiks- en zakelijke rechten (bijvoorbeeld pacht, erfpacht, opstalrechten, etc.). Maar ook rijksvastgoed, herontwikkelingsobjecten, voormalige gevangenissen en bouwkavels en benzinestation veilingen. Uiteraard staan wij op PROVADA voor u klaar om u over onze verkoopprojecten te informeren. Bekijk ook onze brochure 'Rijksvastgoed te koop'.