Het Rijksvastgoedbedrijf ontwikkelt, bouwt en beheert vastgoed. Daarvoor werken we samen met marktpartijen, zoals bouwbedrijven en architecten. Nieuwe opdrachten besteden we aan via TenderNed. Als grootste vastgoedbeheerder van Nederland hebben we een voorbeeldfunctie. Die rol vullen we in door eerlijke en transparante aanbestedingen en professioneel opdrachtgeverschap. Dat betekent dat wij innovatief en kostenbewust zijn en aandacht hebben voor kwaliteit en maatschappelijke belangen.

PPS bij het Rijk

Nieuws

Meer nieuws

Zie ook

  • Tenderned.nl Tenderned.nl
  • Rijksoverheid.nl Elektronisch factureren aan de Rijksoverheid Vanaf 1 januari 2017 moeten leveranciers van de Rijksoverheid e-factureren.
  • Marktvisie.nu Opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw en infra werken samen aan een vitale en duurzame sector. Met de Marktvisie nemen Rijkswaterstaat, het Rijksvastgoedbedrijf, ProRail, Bouwend Nederland, NL Ingenieurs, de Vereniging van Waterbouwers, MKB Infra, Uneto VNI en Astrin het initiatief.
  • De Bouwcampus De Bouwcampus begeleidt opdrachtgevers, opdrachtnemers en kennisontwikkelaars in praktijkgerichte experimenten. Zo ontdekken we hoe de bouw optimaal samenwerkt en geven we goede voorbeelden een podium.
  • Toolbox Financieringsconstructies U vindt in de Toolbox van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland oplossingen voor de meest voorkomende knelpunten waar u tegenaan loopt bij onder andere stedelijke ontwikkeling en transformatie.