Veilingvolgorde benzinestations 2015 bekend

Op 9 september 2015 veilt het Rijksvastgoedbedrijf voor de dertiende keer de huurrechten van benzinestations langs rijkswegen. De veilingvolgorde van de stations is op 25 augustus 2015 door loting bepaald op het notariskantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Het gaat om tien stations.

Benzinestation

Volgorde waarop de huurrechten onder de hamer komen

1. Locatie ‘Mienscheer’

De locatie ‘Mienscheer’ is gelegen aan de zuidzijde van de rijksweg A7 ter hoogte van hectometerpaal 177.8 in de gemeente Marum (provincie Groningen).

2. Locatie ‘Neerduist’

De locatie ‘Neerduist’ is gelegen aan de noordzijde van de rijksweg A1 ter hoogte van hectometerpaal 40.1 in de gemeente Amersfoort (provincie Utrecht).

3. Locatie ‘Kruisberg’

De locatie ‘Kruisberg’ is gelegen aan de oostzijde van de rijksweg A2 ter hoogte van hectometerpaal 251.4 in de gemeente Meerssen (provincie Limburg).

4. Locatie ‘Ellerbrug’

De locatie ‘Ellerbrug’ is gelegen aan de westzijde van de rijksweg A2 ter hoogte van hectometerpaal 207.9 in de gemeente Leudal (provincie Limburg).

5. Locatie ‘Twaalfmaat’

De locatie ‘Twaalfmaat’ is gelegen aan de oostzijde van de rijksweg A9 ter hoogte van hectometerpaal 56.9 in de gemeente Heemskerk (provincie Noord-Holland).

6. Locatie ‘Tussenhoek’

De locatie ‘Tussenhoek’ is gelegen aan de zuidoostzijde van de rijksweg N57 ter hoogte van hectometerpaal 7.4 in de gemeente Brielle (provincie Zuid-Holland).

7. Locatie ‘Zwinderscheveld’

De locatie ‘Zwinderscheveld’ is gelegen aan de noordzijde van de rijksweg A37 ter hoogte van hectometerpaal 12.8 in de gemeente Coevorden (provincie Drenthe).

8. Locatie ‘De Somp’

De locatie ‘De Somp’ is gelegen aan de oostzijde van de rijksweg A50 ter hoogte van hectometerpaal 201.7 in de gemeente Apeldoorn (provincie Gelderland).

9. Locatie ‘Robbenoord’

De locatie ‘Robbenoord’ is gelegen aan de westzijde van de rijksweg A7 ter hoogte van hectometerpaal 61.5 in de gemeente Hollands Kroon (Noord-Holland).

10. Locatie ‘De Vink’

De locatie ‘De Vink’ is gelegen aan de zuidoostzijde van de rijksweg A20 ter hoogte van hectometerpaal 40.1 in de gemeente Zuidplas (provincie Zuid-Holland).