‘Mee met het economische tij’

‘Je moet mee met het economische tij. Al die 1300 projecten van ons, daar moeten we mee dóór’, zegt directeur-generaal Jaap Uijlenbroek in het online jaarverslag van het Rijksvastgoedbedrijf. Het magazine geeft een terugblik op een enerverend jaar: de plannen voor de renovatie van het Binnenhof, de openstelling van de Oranjezaal in paleis Huis te Bosch en de noodopvang van vluchtelingen in rijksgebouwen brachten heel wat mensen in beroering. Maar ook: hoe onderhoud je de 142 meter hoge Hoftoren in Den Haag of wat moet er gedaan worden om de start- en landingsbaan van vliegbasis Eindhoven te renoveren?

Vergroot afbeelding Cover Kiosk Jaarverslag 2015
Beeld: Corné Bastiaansen

De ontwikkeling van de fusieorganisatie Rijksvastgoedbedrijf is nog niet klaar, maar bereikte met de vorming van het agentschap een voorlopig hoogtepunt. Ook te lezen in dit magazine: Wat is de beste vastgoedstrategie? Waarmee kwam het Rijksvastgoedbedrijf in het nieuws? En lees uit de grafieken af hoe divers de portefeuille is, hoe de man-vrouwverhouding is bij het Rijksvastgoedbedrijf en wat de verkoop van vastgoed in 2015 het Rijk opleverde.

Abonneren

2015 is het eerste het online jaarverslag van het Rijksvastgoedbedrijf. Abonneer u als u volgend jaar automatisch het jaarverslag van het Rijksvastgoedbedrijf in uw mail wilt ontvangen.